Paukku – huipulle Hämeestä!

Hämeenlinnan Paukku on vuonna 1961 perustettu pesäpalloseura.

Seuran tavoitteena on vahvistaa ja kehittää poikien pesäpalloharrastusta Hämeenlinnan alueella.

Paukun toimintaa ohjataan Pesäpalloliiton kotiseuratoimintamallin mukaiseksi.

Liikunnallisena tavoitteena on kannustaa nuoret liikunnan ja elinikäiseen urheiluharrastukseen pariin sekä tarjota pesäpalloilua kilpa-, kunto- ja harrastusmuotona myös vanhemmille.

Hämeenlinnan Paukku on Suomen Pesäpalloliitto ry:n ja Etelän Pesis ry:n jäsenseura. Paukulla on joukkueita useissa ikäryhmissä ja useilla sarjatasoilla, joten seura tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet pesäpallon harrastukseen jokaiselle pesäpallon ystävälle.

Hämeenlinnan Paukku toivottaa kaikki pesäpallosta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaansa.

Seuratoimijoita

Lähde liikkeelle, tule mukaan! Pesäpalloliiton Eteläinen Alue on julkaissut kyselyn, jolla etsitään uusia seuratoimijoita. Kyselyn tavoitteena on löytää pesäpalloseurojen avuksi uusia toimijoita kaikenlaisiin tehtäviin. Missä tehtävässä juuri sinä voisit auttaa? Mitä useampi saadaan innostumaan mukaan toimintaan, sitä vähemmän työtä kasaantuu yhdelle toimijalle. Ilman toimijoita ei ole pesäpalloseuraa.

Käy vastaamassa kyselyyn, jos koet, että voisit tarjota hieman aikaasi seuralle.

Yhteistyössä: