SporttiturvaMikäli sinulla on kilpailuluvan/pesispassin oston yhteydessä hankittu Sporttiturva,

löydät  vakuutusehdot osoitteesta 

https://www.pesis.fi/wp-content/uploads/2019/03/Sporttiturva-vakuutusehdot-2019.pdf

Vamman sattuessa harjoituksissa, pelissä tai leirillä, hakeudu valitsemaasi hoitoon. Maksa lääkärikulut ensin itse ja tee korvaushakemus OP:n verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen OP:n tai muun pankin verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan – vakuutusyhtiö kysyy niitä tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postitse.

Tee korvaushakemus: vahinkoapu.op.fi

OP:n vakuutuspalvelut:

Vakuutuspalveluiden puhelinnumero 0303 0303
ma-pe 8-22, la 10-16
Korvausasioissa OP palvelee ma 9-17 ja ti-pe 9-15.
Vahinkoasioissa apunasi on vuorokauden ympäri OP Vahinkoapu


Mitä Sporttiturva korvaa? Tutustu tuoteselosteisiin ja vakuutusehtoihin:

Lisenssien tuoteseloste 2020

Passien tuoteseloste 2020

Sporttiturvan vakuutusehdot 2020

Juniorilisenssi ja Tulokaslisenssi – Sporttiturvassa ei ole omavastuuta                                                                       ja se on tietyin rajoituksin voimassa myös muiden lajiliittojen alaisissa urheilulajeissa.


OP Terveysmestari Sporttiturva-vakuutuksen haltijoille

OP Vakuutuksen Sporttiturvan haltijoille on lanseerattu uusi Pohjola Terveysmestari -palvelu. Vahingon sattuessa puhelinpalvelussa (puh. 0100 5225) vastataan vuoden jokaisena päivänä klo 7-23 välisenä aikana.

Asioinnin yhteydessä hoituu sekä terveys- että vahinkoasia samalla puhelinsoitolla. Puhelimeen vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen, joka tarvittaessa varaa ajan lähimpään hoitolaitokseen OP Vakuutuksen kumppaniverkoista.

Terveysmestari tekee puhelun yhteydessä korvausratkaisun ja välittää tiedon vahingon korvattavuudesta hoitolaitokseen. Hoitoon pääsee nopeasti ja asiakas välttyy turhilta käynneiltä ja soitoilta.

Terveysmestari: puh. 0100 5225, joka päivä klo 7.00 – 23.00